Laten we samenwerken

Samenwerken met alleswetenovergereedschap.nl kan op verschillende manieren. We streven ernaar om onze bezoekers de beste informatie te bieden wat betreft: gereedschappen, klussen, bouwen en advies. Ook verzamelen we de beste opleidingen in deze branche. Daarnaast bieden we recensies aan voor particulieren om de de beste keuze te maken als het gaat om diverse werkzaamheden in- en rondom het huis.

Alleswetenovergereedschap.nl is geschikt voor:

  • Klusjesmannen die op zoek zijn naar nieuwe klanten
  • Webshops die gereedschappen & tools verkopen
  • Opleiders voor opleidingen in de bouw/industrie enzovoorts.

Wat wij doen om de samenwerking te laten slagen?

Gewoon een ‘linkbuild’ blogje doen wij niet aan. Wij streven naar hoogwaardige content die óók nog eens scoort in Google. Hiervoor zorgen wij dat onze artikelen gevonden worden in Google, zodat een artikel of vermelding op onze website ook daadwerkelijk iets oplevert.

Naast dat er in een artikel op onze website je 2 do-follow links oplevert, zodat ook jouw website beter scoort in Google, willen we ook dat een artikel op onze website goed is voor jouw bedrijf. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat bezoekers daadwerkelijk jouw dienst of product afnemen.

Wij steken tijd en budget in de marketing van onze website. Om dit te kunnen blijven bekostigen vragen wij een percentage van de omzet die onze website jouw bedrijf oplevert. Dit bepalen wij in overleg met jou.